Jo yli 25 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

Kangis Oy:n rakennusprojekteja

Valikoituja esimerkkejä Kangis Oy:n toteutetuista hankkeista

UUDISRAKENNUKSET

Kahden arvo-omakotitalon rakentaminen.

Espoo

Urakan projektin johto. Paddle-kentät jne.

Omakotitalo

Lyhyt kuvaus

Projektin kuvaus tarkemmin

Omakotitalo

Nöykkiö. Omakotitaloprojektin vetäminen tiukalla aikataululla.

Kokonaisrakennusaika aloituksesta lopputarkastukseen sisältäen pihat ja kesäloman oli 6kk 2viikkoa. Tässäkin kohteessa käytettiin muutamia normaalista poikkeavia ratkaisuja, lvis- tekniikkaa huomattavasti normaalia enemmän, saunan osat verstaalla teetetyjä, osa laatoituksesta hintaluokkaa 1500€/m2.

Rivitalo

Lyhyt kuvaus

Projektin kuvaus tarkemmin

Kahden asunnon uudiskohde

Kerava 

Maanrakennustyöt, vesikaton rakentaminen, muita töitä.

SANEERAUKSET

Rinnekotisäätiö

Osasto Ylälaakson täydellinen saneeraustyö.

Noin 1000m2 kokoinen osaston sisätilojen täysi saneeraustyö. Osaston ikkunat hiottiin ja maalattiin, muuten osastoon ei jäänyt mitään vanhaa. Korjaus sisälsi mm. kaikki uudet vesiputket, koneelliisen ilmanvaihdon rakentamisen, hissin rakentamisen, useita suihkuja, saunatilan keittiöitä ym. Enimmillään työmaan vahvuus oli 28 työntekijää.

Toimistoremontti

Heikinlaakso:Heinä-elokuussa 2016 suoritettu Kangis Oy:n kolmas toimistoremontti tässä kohteessa, edelliset remontit tehtiin vuosina 1998 ja 2002.

Työn tehtiin tiukalla aikataululla toimiston kesälomien aikana. Kiireisen aikataulun lisäksi remontti sisälsi paljon erikoiskalusteita, satoja valopisteitä ja muutenkin laajat sähkötyöt huonoilla ennakkotiedoilla.

Laaja 3 kerroksisen erillistalon sisäsaneeraus

2 kpl Espoossa.

Projektin ja roolin kuvaus tarkemmin

Kesämökki

Lyhyt kuvaus

Projektin ja roolin kuvaus tarkemmin

Mökkiremontti

Suvisaaristo: Monipuolinen mökin ja saunan saneeraus saaressa.

Kohteessa tehtiin suuri lasiterassi ja varasto, saunan peruskorjaus. Saunan korjauksessa pyrittiin kunnostamaan myös runkorakenteet mahdollisimman hyvin ja tekemään sellaisia ratkaisuja, jotka kestävät, jos rakennus jää kylmilleen. Tässäkin saneerauksessa käytettiin vain tähän kohteeseen valmistettuja erikoisosia. Noin 50kg painava haapataso- kiviallasyhdistelmä toteutettiin piilokannakkeilla ja piiloviemäröinnillä, lauteet, iv-venttiilit, lasiseinän rst-alusta, kaapisto, piipun pellitys tehtiin valmisosina verstaalla. Kohteen suuri vaikeus oli logistiikan järjestäminen, mikä on saaressa vaikeampaa kuin mantereella.

Kesämökki

Porkkala. Projektin suunnitteluun osallistuminen & rakennustöiden johtaminen & suorittaminen.

Porkkala: Mökin ulkoremontti sisältäen vesikaton uusimisen kaarevine osineen, huomattavan kokoinen terassi. Terassissa kulmat ja rappusten kulmat pääosin muita kuin 90 astetta. Terassilla kaksi lasikaidetta, joista portaissa oleva portaan vinolla reunalla. Lisäksi terassiin asennettiin piiloon n. 115m ledinauhaa. Rantaan rakennettiin luonnokivistä ja liuskekivistä muuri ja laatoitus, jonka sisällä ledit, sähköt ja painevesi. Muuri on rakennettu niin, että se kestää meriveden nousun muurin päälle.

Huoneistoremontti

Bulevardi, Helsinki: Huoneistoremontin kohteena vanha rakennus.

Vanhojen rakenteiden selvittelyssä löytyi mm. 3,5m korkealla oleva vessan holvikaarikatto ja makuuhoneiden juuttikangaskatto, mikä oli notkolla useista tasoite ja maalikerroksista johtuen.

Arvokiinteistö, toimistoremontti

Bulevardi 6, Helsinki. Vaativa toimiston saneerausremontti talon yläkerran kulmahuoneistossa.

Kohteessa käytettiin paljon arkkitehdin suunnittelemia erikoisratkaisuja ja osia. Lisähaasteen remonttiin toi vanhojen pintojen säilyttäminen. Vanha parkettilattia jätettiin alkuperäiseksi, valtakunnansovittelijan tiloissa muutama kerros alempana on samaa parkettia. Katon muutaman sentin paksuinen alapinnan heiveröinen valu pidettiin ehjänä vaikka alta purettiin väliseiniä ja ilmanvaihtoa varten kattoa jouduttiin rei’ittämään.

Omakotitalo

Nöykkiö

Projektin kuvaus tarkemmin

Rivitalo

Lyhyt kuvaus

Projektin kuvaus tarkemmin

URAKOINTI

Jyväskylän Lyseon sisäremontti

Jyväskylän Lyseon sisäremontti

Kangis oy:n ensimmäinen urakka, pääasiassa väliseinä ja maalaustöitä LVIS urakat alisteisina

MITÄ MUUTA TÄNNE JUHA???

Lyhyt kuvaus

Tarkempi kuvaus

BETONITYÖT

Barona-areenan perustusten valutyöt

Osasto Ylälaakson täydellinen saneeraustyö.

Ensimmäinen betonityö omalla firmalla. Perustuksissa on rakennuksen mittaisia esijännitettyjä palkkeja, jotka ottavat vastaan teräskaarien työntövoiman

Valutöitä Kuusakoski Oy:n teollisuusalueilla

20 viimeisen vuoden aikana paljon erilaisia rakennus & korjaustöitä

Betonitöistä esimerkkeinä auto vaa’an runkotyöt, tukimuureja, hulevesialtaan korotus, 4m korkeudessa olevan murskan pedin betonityöt.

Tulipalon jäljiltä hydrauliikkahuoneen betoni/kiviosien korjaus ja uusiminen